Nu 15% korting met coupon KATON15
SluitenUw winkelwagen

Over ons


Onze missie is om de wereld van katten een beetje spannender te maken. Daarom ontwerpen wij unieke kartonnen kattenhuisjes voor ieder type kat. Wij vinden dat katten een eigen plekje verdienen, waar ze kunnen spelen, slapen en relaxen. Onze kattenhuisjes zijn ontworpen voor kat én eigenaar met het oog op het milieu. Alle kattenhuisjes worden gemaakt uit gerecycled karton, tot aan de verpakking aan toe. Zo zorgen we ervoor dat we onze impact op het milieu minimaliseren.

Ons team besteedt veel zorg aan het ontwerpen en creëren van unieke kattenhuizen die veilig en comfortabel zijn voor elke kat. Van gezellige kleine huisjes tot uitgebreide kastelen, we hebben iets voor elke kattenvriend.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en we streven ernaar om het leven van elke kat een beetje leuker en spannender te maken. Ons bedrijf zet zich in voor het creëren van producten die niet alleen onze harige vrienden ten goede komen, maar ook helpen om het milieu te beschermen. We hopen dat jij en je kat evenveel genieten van onze kattenhuisjes als wij om ze te maken!

Katon is een merk van: EMR Cardboard Concepts KVK 85220744 info@katon.nl

Recent bekeken

Waar ben je naar op zoek?